Radiotjänst: Nu ska man betala TV-licens om man har en dator

Nu får det fan vara nog, vafan är det här för jävla skit? Radiotjänst tänker lägga ut sina skitprogram på Internet och därmed ska dom försöka få alla med dator att betala TV-licens bara för att man kan se deras skitprogram via datorn! Jag väljer väl förfan själv vart jag vill surfa! Om dom hororna ska ha pengar ska jag fan oxå ha betalt av alla med dator, dom kan ju läsa min blogg.
Nää, det här är ju helt sjukt. Jag har inte ens en TV för att jag hatar att kolla på TV. 1:an och 2:an har ju bara totalt värdelösa program som inte tilltalar mig iaf. Reklamkanalerna har ett bättre utbud men TV tilltalar inte mig längre, men nu plötsligt ska jag tvingas betala för att jag har en dator?
Om så blir fallet så säljer jag den och surfar från bibloteket.

Hur blir det med de som inte har Internet men som har en dator, ska dom betala?
Om jag blockerar svt’s skitsida via min brandvägg, ska jag betala då? Då kan jag ju inte se era skitprogram.

Fan va arg jag blir.

Visste ni förresten att idioterna som går och knackar på dörrarna och frågar om man har en TV måste e TV:n för att dom ska kunna sätta dit en? Även om dom hör ljudet från TV:n så spelar det ingen roll, dom måste se den.

Här är en artikel i Aftonbladet om skiten.

Kommentarer är stängda.