Motverka trötthet

Känner du dig slö och trött? Letar du kanske efter något som kan motverka din trötthet? Tur för dig att du kollade in i min blogg. Jag känner mig ofta väldigt slö och trött. Det spelar ingen roll hur mycket kaffe jag dricker. Det har nästan motsatt effekt för mig. Ofta när klockan är 2-3 så ligger jag och vilar i sängen, ibland somnar jag till och med.

För några dagar sen så provade jag Rosenrot för första gången för att motverka min trötthet. Jag tror egentligen inte på naturmediciner men min mormor sa att det fungerade så jag beställde några tabletter, det var inte så dyrt så vad hade jag att förlora?

rosenrot

Jag tog Rosenrot-tabletten och satte mig vid datorn. Efter cirka ~30 minuter så kom jag på mig själv med hur produktiv jag var när jag satt och jobbade vid datorn. Från att ha varit helt slö och inte jobbat bra på väldigt länge så satt jag nu och jobbade riktigt riktigt bra!

Jag har provat flera gånger med samma resultat och jag är säker på att det är just Rosenrot som motverkar min trötthet och ger mig energi.

Jag köpte mina Rosenrot-tabletter här, man får prova i 1 hel månad för halva priset!

Så min kostnad för att slippa min trötthet var en ynklig hundralapp, helt klart värt det!