Hur Man Köper Säkert Från Alibaba.com

Det finns tusentals scammers på Alibaba.com men det finns ett par knep du kan ta till för att minimera risken för att bli lurad. Man kan givetvis aldrig vara 100% säker men det finns ett par knep så du kan minimera risken att bli lurad på dina pengar.

alibaba

Steg1:
När du hittat en produkt som du är intresserad av så klickar du på säljarens namn som står under ”Supplier Details”. Klicka därefter på ”TrustPass Profile”. Där kan du oftast, inte alltid se när en person registrerade sig på Alibaba.com. Om det gått ett par år så är det ett stort plus. Om det inte ens gått ett år så bör du vara lite försiktig.
”Goldsupplier” betyder knappt nånting.

Steg2:
Gå till Google och skriv in:
”Företagsnamnet AB” +scammer

Skriv med ” för att endast få upp resultat med hela företagsnamnet. Om företaget scammat någon förut så hittar du troligtvis många sidor där du kan läsa om det.

Steg3:
Betala med Paypal! Western Union är scammarnas favoritsätt. Med Paypal så finns det en chans att du kan få tillbaka pengarna om du blir scammad. Med WU är det helt kört.

Så om företaget tex registrerade sig 2007 och det inte finns ett enda klagomål på dom i Google så kan du vara rätt säker på att det är lungt att handla av dom.

Sådär, nu kan du börja handla hos Alibaba.com. 😉